Metered!

استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی

خسته نباشید. من سیامک، در خدمت شما هستم. شما برای نگارش پایان نامه یا مقاله خود یا به هر منظور پژوهشی دیگر به «استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی» نیاز دارید و برای همین اینجا هستید. بررسی دقیق توضیحات «استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی» در پایین آمده است:

استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی

فهرست مطالب :

هدف

دامنه کاربرد

مراجع الزامی

اصطلاحات و تعاریف

تولید اولیه

ساختمان و تاسیسات : طراحی و تسهیلات

کنترل عملیات

ساختمان و تاسیسات : نگهداری و بهسازی

بهداشت فردی

ترابری

اطلاعات مربوط به محصول و آگاهی مصرف کننده

آموزش افراد دست اندر کار مواد غذایی

قسمتی از متن :

استاندارد’ غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی- آئین کار بهداشتی’ که توسط کمیسیون های مربوط تهیه و تدوین شده و در پنجاه و دومین جلسه کمیته ملی استاندارد میکروبیولوژی و بیولوژی مورخ 6/11/82 مورد تصویب قرار گرفته است، اینک به استناد بند یک ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه 1371 بعنوان استاندارد ملی ایران منتشر می شود.

برای حفظ همگامی و هماهنگی با تحولات و پیشرفتهای ملی و جهانی در زمینه صنایع ، علوم و خدمات ، استاندارد های ملی ایران در مواقع لزوم تجدید نظر خواهد شد و هرگونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استاندارد ها ارائه شود ، در هنگام تجدید نظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه قرار خواهد گرفت. بنابراین برای مراجعه به استاندارد های ایران باید همواره از آخرین تجدید نظر آنها استفاده کرد.

  • بهداشت فردی
  • اطلاعات مربوط به محصول و آگاهی مصرف کننده
  • آموزش افراد دست اندر کار مواد غذایی
  • استاندارد غذاهای بسته بندی
  • غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی

فرمت: doc

لینک دانلود

اگر درباره «استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی» سوال دارید یا در مراحل خرید به مشکل برخورده اید با تلگرام ما (09168416830) در تماس باشید و لینک «http://metered.ir/articles/48309-check-it.html» را همراه با پیام خود ارسال کنید.