نمونه!

استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده…

چکیده کوتاه:

پیش گفتار: استاندارد «غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی- آئین کار بهداشتی» که توسط کمیسیون های مربوط تهیه و تدوین شده و در پنجاه و دومین جلسه کمیته ملی استاندارد میکروبیولوژی و بیولوژی مورخ 6/11/82 مورد تصویب قرار گرفته است، اینک به استناد بند یک ماده 3 قانون اصلاح قوانین و …

دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد

اطلاعات

  • فرمت فایل دانلودی: doc
  • فرمت فایل اصلی: doc
  • تعداد صفحه: 42
  • حجم: 180 کیلوبایت

بخشی از مقدمه:

غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی، در برگیرنده آن دسته از مواد غذایی است که در سرما نگهداری می شوند تا کیفیت آنها به مدت بیش از 5 روز محفوظ بماند. به طور کلی کاربرد گرما و سایر فرآیندهایی که برای نگهداری استفاده می شود, نمی تواند سترونی تجاری آنها را تضمین کند. سرد کردن هردل مهمی در به تاخیر انداختن فساد مواد غذایی و جلوگیری از رشد عوامل بیماریزا می باشد. تولید کنندگان مواد غذایی برای تضمین ایمنی فرآورده های تولید شده در زمان ماندگاری آنها, باید به عوامل دیگری چون کاربرد نادرست درجه حرارت توجه کنند. از این رو, بهره گیری از هردل ها به منظور جلوگیری از رشد میکروبی در کنار سرد کردن آن ها ضرورت می یابد.

در مراحل تولید، نگهداری، توزیع، فروش و جابجائی غذاهای بسته بندی و سرد شده، امکان کاربرد نادرست درجه حرارت وجود دارد. چنانچه در فرآوری برای پیشگیری از رشد بالقوه میکروبی در آن ها اقدام لازم انجام نشده باشد, میکروارگانیزم های بیماریزا در فرآورده رشد خواهند کرد. سرد کردن به تنهایی نمی تواند خطر میکروبی را در آن ها به کمینه برساند, چون گونه هایی خاص از میکروارگانیزم های سرماگرا مانند: لیستریامونوسیتوژنز و کلستریدیم بوتولنیم بخوبی در سرما (4 درجه سلسیوس و دماهای پایین تر از آن)، رشد می نمایند…

فهرست مطالب:

هدف

دامنه کاربرد

مراجع الزامی

اصطلاحات و تعاریف

تولید اولیه

ساختمان و تاسیسات: طراحی و تسهیلات

کنترل عملیات

ساختمان و تاسیسات: نگهداری و بهسازی

بهداشت فردی

ترابری

اطلاعات مربوط به محصول و آگاهی مصرف کننده

آموزش افراد دست اندر کار مواد غذایی

کلیدهای جستجو

  • استاندارد بهداشت صنایع غذایی
  • استاندارد بهداشت مواد غذایی
  • استاندارد غذاهای بسته بندی
  • تحقیق استاندارد نگهداری مواد غذایی
  • استاندارد غذاهای بسته بندی
  • استاندارد مواد غذایی سرد شده
  • استاندارد مواد غذایی با ماندگاری طولانی
  • استاندارد انجماد مواد غذای

برای دانلود اینجا کلیک کنید!

محتوای مرتبط:

  • استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی فهرست مطالب : هدف دامنه کاربرد مراجع الزامی اصطلاحات و تعاریف تولید اولیه ساختمان و تاسیسات : طراحی و تسهیلات کنترل عملیات ساختمان و تاسیسات : نگهداری و بهسازی بهداشت فردی ترابری اطلاعات مربوط به محصول و آگاهی مصرف…
  • چکیده کوتاه: مقدمه: مفهوم غذای عملگرا از آنجا شکل گرفت که مشاهدات نشان دادند که برخی مواد غذایی و یا نوشیدنیها دارای اثراتی بر سلامتی هستند که این اثرات را نمی توان به محتوای مواد مغذی (نظیر درشت مغذی ها، ویتامین ها و یا مواد معدنی) آن ماده غذایی نسبت…
  • چکیده کوتاه: دانلود رایگان کتاب آموزش آشپزی غذاهای دریایی در قالب pdf دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: pdf فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحه: 103 حجم: 3,187 کیلوبایت کتاب آموزش آشپزی غذاهای دریایی توضیحات : استانبولی ماهی – پاستا و میگو – پلوی میگو –…
  • چکیده کوتاه: پاورپوینت غذاهای محلی استان ایلام دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: pptx تعداد صفحه: 10 حجم: 1,253 کیلوبایت کلیدهای جستجو پاورپوینت غذاهای محلی استان ایلام غذاهای محلی استان ایلام تحقیق غذاهای محلی استان ایلام برای دانلود اینجا کلیک کنید!
  • دانلود طرح تولید دستگاه های بسته بندی شرکت ماشین های بسته بندی اصفهان، در قالب word و در 38 صفحه، قابل ویرایش. مقدمه طرح: کالای تولیدی موردنظر، دستگاه بسته بندی میباشد که کار آن بسته بندی مواد غذایی از قبیل کیک و کلوچه و نیز قطعات دانلود طرح تولید دستگاه…
  • فرمت فایل DOC تعدادصفحات:100 کالای تولیدی مورد نظر دستگاه بسته بندی میباشد که کار آن بسته بندی مواد غذایی از قبیل کیک وکلوچه ونیزقطعات صنعتی مثل جک وغیره وهمچنین بسته بندی بیشترین قطعات ولوازم کوچک وبزرگ میباشد. کارکرد این دستگاه به این صورت است که ابتدا قطعهای که باید بسته…
  • دانلود طرح توجیهی با موضوع بسته بندی مواد غذایی، در قالب pdf و در 15 صفحه، شامل مقدمه و خلاصه ای از طرح، فهرست مطالب، جداول و محاسبات مربوطه، موضوع و معرفی طرح، هزینه تجهیزات، طرفیت، سرمایه گذاری کل، سهم آورده متقاضی… دانلود طرح توجیهی با موضوع بسته بندی مواد…
  • مقدمه کالای تولیدی مورد نظر دستگاه بسته بندی میباشد که کار آن بسته بندی مواد غذایی از قبیل کیک وکلوچه ونیزقطعات صنعتی مثل جک وغیره وهمچنین بسته بندی بیشترین قطعات ولوازم کوچک وبزرگ میباشد. کارکرد این دستگاه به این صورت است که ابتدا قطعهای که باید بسته بندی شود را…
  • چکیده کوتاه: چکیده: بسته بندی نمادی واقعی از ویژگیهای کالاست و باید بهره وری اساسی کالای مورد نظر را به بیننده و یا خریدار القاء نماید در نمای ظاهر یک بسته باید طرح، نام و ویژگیهای اصلی کالا ارائه شود و فراموش نکنیدکه ارائه یک بسته با طراحی مناسب و…
  • چکیده: بسته بندی نمادی واقعی از ویژگیهای کالاست و باید بهره وری اساسی کالای مورد نظر را به بیننده و یا خریدار القاء نماید در نمای ظاهر یک بسته باید طرح، نام و ویژگیهای اصلی کالا ارائه شود و فراموش نکنیدکه ارائه یک بسته با طراحی مناسب و یا غیر…
  • ـ چکیده 1ـ1ـ مشخصه طرح : عنوان طرح تهیه عسل و بسته بندی در بسته های 50 و 100 گرمی (صادراتی ) می باشد . طبق استاندارد شماره 92 ایران چنین تعریف شده است : عسل محصولی است طبیعی که توسط زنبورهای عسل از شهد گل و یا شهد قسمتهای…
  • چکیده کوتاه: فرآیند بسته بندی و قطعه بندی انواع گوشت دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: ppt تعداد صفحه: 15 حجم: 852 کیلوبایت آشنایی با فرآیند بسته بندی و قطعه بندی انواع گوشت در 15 اسلاید قابل ویرایش همرا با تصاویر کلیدهای…
  • مقاله ترجمه شده با عنوان تاثیر چرخه های حرارتی پس از جوشکاری (PWHT) بر رشد خستگی شکاف و استحکام ظروف فشار فولادی که حرارت دیده و سرد شده. جزئیات بیشتر این محصول: عنوان انگلیسی مقاله: Effect of PWHT cycles on fatigue crack growth and toughness of quenched and tempered pressure…
  • چکیده کوتاه: طرح توجیهی چیپس میوه های بسته بندی شده دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: pdf فرمت فایل اصلی: PDF تعداد صفحه: 118 حجم: 12,176 کیلوبایت در این طرح حوزهی مطالعه ی ما در مورد تولید چیپس میوه جات خشک بسته بندی شده است .…
  • دانلود طرح توجیهی چیپس میوه ای بسته بندی شده، در قالب pdf و در 118 صفحه. توضیحات: در این طرح، حوزه مطالعه ما در مورد تولید چیپس میوه جات خشک بسته بندی شده است. در این فاز به معرفی محصول، تاریخچه آن و مطالعه و بررسی بازار محصول و دسته…
  • دانلود مقاله با موضوع شبیه سازی تغییرات دما و سینتیک استحاله یوتکتوئیدی در حین سرد شدن مداوم میله هایی از جنس فولاد، در قالب pdf و در 10 صفحه. توضیحات: در این مقاله کاربردی، شبیه سازی تغییرات دما و سینتیک استحاله یوتکتوئیدی در حین دانلود مقاله با موضوع شبیه سازی…
  • چکیده کوتاه: مقاله سازه های فولادی از ورق نازک(سرد فرم داده شده) دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: pdf فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحه: 8 حجم: 490 کیلوبایت سازه های فولادی از ورق نازک : سازه های فولادی نوعی سازه است که مصالح اصلی آن…
  • چکیده کوتاه: پیشبینی سرعت سردشدن نقاط مختلف فولاد 1040 و مقایسه آن با نتایج آزمایشگاهی؛ از جمله عوامل بسیار مهم در تعیین خواص مکانیکی و ریز ساختار قطعات فولادی ، سرعت گرمایش یا سرمایش آنها حین عملیات حرارتی است. در این رابطه سرعت سرد شدن نقاط مختلف قطعه خصوصا درعملیات…
  • دانلود مقاله با موضوع پیش بینی خواص مکانیکی ورق آلومینیومی در فرآیند نورد سرد، در قالب word و در 9 صفحه. در این مقاله کاربردی، پیش بینی خواص مکانیکی ورق آلومینیومی در فرآیند نورد سرد با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی مورد بررسی قرار گرفته است. در این تحقیق…
  • دانلود مقاله با موضوع پیش بینی تغییرات دمایی و ساختار فازی در شرایط مختلف سرد کردن یک فولاد پر کربن به روش اجزای محدود، در قالب pdf و در 10 صفحه. در این مقاله کاربردی، پیش بینی تغییرات دمایی و ساختار فازی در شرایط مختلف سرد کردن یک فولاد پر…