نمونه!

پاورپوینت آشنایی با فرایند تولید سوسیس و…

چکیده کوتاه:

مقدمه: سوسیس ‏، (به فرانسوی: Saucisse)‏ نوعی غذای آماده است که از گوشت چرخ‌کرده به همراه چربی حیوانی، نمک، ادویه و گاهی اوقات گیاهان معطر تهیه می‌شود. معمولاً روی سوسیس‌ها، نوعی پوشش قرار می‌گیرد و در قدیم، این پوشش را از روده حیوانات تهیه می‌کردند. امروزه جنس این رویه‌ها معمولاً از کلاژن یا سلولز

دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد

اطلاعات

  • فرمت فایل دانلودی: rar
  • فرمت فایل اصلی: ppt
  • تعداد صفحه: 15
  • حجم: 179 کیلوبایت

مقدمه:

سوسیس ‏، (به فرانسوی: Saucisse)‏ نوعی غذای آماده است که از گوشت چرخ‌کرده به همراه چربی حیوانی، نمک، ادویه و گاهی اوقات گیاهان معطر تهیه می‌شود. معمولاً روی سوسیس‌ها، نوعی پوشش قرار می‌گیرد و در قدیم، این پوشش را از روده حیوانات تهیه می‌کردند. امروزه جنس این رویه‌ها معمولاً از کلاژن یا سلولز و یا حتی پلاستیک، می‌باشد. سوسیس‌ها به دلیل مواد نگهدارنده افزوده شده به آنها، تاریخ مصرف طولانی مدتی دارند.

سوسیس هاsausages:

سوسیس توسط سومریان در 3000 سال قـبل از مـیـلاد ابـداع گـردیــد. سوسیس از واژه فرانسـوی کهن((saussich که خود از واژه لاتـیـن (salsus )به مـعـنی ‘نمک زده’ گـرفته شده، پـدیـد آمـده اسـت. کــالباس (kielbasa)در واقــــع یـک نـوع سوسیس لهستانی می باشد، که در ایران به تمام سوسیس های حجیـمـی کـــه مــعــمولا بطور سرد مصرف میگردند، اطلاق میگردد.

فهرست:

مقدمه

مواد تشکیل دهنده سوسیس و کالباس

انواع سوسیس و کالباس

مراحل تولید سوسیس و کالباس

آشنایی با برخی از دستگاه های خط تولید سوسیس و کالباس (سپراتور) بادر

تاملر

دستگاه کاتر

چرخه تولید سوسیس و کالباس

اسامی برخی از سوسیس و کالباس ها

ارزش غذایی 25 گرم سوسیس پخته

منبع

کلیدهای جستجو

  • پاورپوینت آشنایی با فرایند تولید سوسیس و کالباس
  • دانلود پاورپوینت
  • تحقیق در مورد سوسیس و کالباس
  • تحقیق درباره سوسیس و کالباس
  • تحقیق در مورد سوسیس
  • دانلود تحقیق در باره سوسیس و کالباس
  • پروژه سوسیس و کالباس
  • پروژه کارخانه سوسیس و کالباس
  • پروژه کارآفرین

برای دانلود اینجا کلیک کنید!

محتوای مرتبط:

  • چکیده کوتاه: دانلود پاورپوینت آشنایی با فرایند تولید سوسیس و کالباس، در حجم 15 اسلاید. بخشی از متن: سوسیس، (به فرانسوی: Saucisse)‏ نوعی غذای آماده است که از گوشت چرخ‌کرده به همراه چربی حیوانی، نمک، ادویه و گاهی اوقات گیاهان معطر تهیه می‌شود. معمولاً روی سوسیس‌ها، نوعی پوشش … دسته…
  • چکیده کوتاه: پاور پوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: ppt تعداد صفحه: 15 حجم: 179 کیلوبایت آشنایی با تولید سوسیس و کالباس در قالب 15 اسلاید قابل ویرایش کلیدهای جستجو سوسیس خط تولید کالباس پاور پوینت…
  • چکیده کوتاه: فهرست مطالبعنوان … دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: doc فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحه: 62 حجم: 531 کیلوبایت فهرست مطالب عنوان شماره صفحه خلاصه طرح : 5 فصل اول 6 چکیده طرح 6 جدول نتایج چکیده طرح 7 فصل دوم 9 کلیات…
  • چکیده کوتاه: طرح توجیهی و کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس در 61 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت docخلاصه طرح :در این طرح به بررسی کارگاه تولید سوسیس و کالباس پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده…
  • گزارش کاراموزی کنترل کیفیت وتکنولوژی (سوسیس کالباس وهمبرگر) فرمت کاراموزی نامه های کارخانه فهرست پیشگفتار بخش اول اشنایی با مکان کاراموزی مقدمه تاریخچه سازمان نمودارسازمانی نوع محصولات تولیدی فرایندتولید بخش دوم بررسی جزییات سازمانی بخش صنایع اموراجرایی دردست اقدام برنامه های اینده تکنیکهای موجود بخش سوم کنترل کیفیت سوسیس کالباس…
  • چکیده کوتاه: پروژه کاربردی پروژه کاربردی طراحی کارخانه سوسیس و کالباس و همبرگر دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: rar تعداد صفحه: 77 حجم: 3,578 کیلوبایت کلیدهای جستجو پروژه کاربردی پروژه کاربردی طراحی کارخانه سوسیس کالباس همبرگر برای دانلود اینجا کلیک کنید!
  • چکیده کوتاه: پروژه کاربردی طراحی کارخانه سوسیس و کالباس و همبرگر دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: rar تعداد صفحه: 77 حجم: 3,578 کیلوبایت کلیدهای جستجو پروژه کاربردی پروژه کاربردی طراحی کارخانه سوسیس کالباس همبرگر برای دانلود اینجا کلیک کنید!
  • فهرست مطالب شرح صفحه فصل اول جدول نتایج چکیده طرح 3 فصل دوم کلیات در راستای شناسائی محصول و 6 مقدمه 1-2 تعریف، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری، طبقه بندی و 7 2-2 چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی یا واسطه ای 10 3-2 ارائه…
  • فرمت : word تعداد صفحات : 138 تاریخچه سوسیس و کالباس فرآورده هایی غیر بومی و غیر سنتی هستند . تکنولوژی این فرآورده در سال 1928 میلادی توسط یک روسی به نام افوناسیو به ایران وارد گردید . در سال 1310 تولید این فرآورده به صورت خانگی شروع و در…
  • قالب بندی : Word تعداد صفحات : 140 صفحه شرح مختصر : پروژه ای که مشاهده می کنید در رابطه با طرح توجیهی احداث کارخانه تولید محصولات سوسیس و کالباس می باشد که این پروژه بسیار کامل و جامع بوده و شامل قسمت های سرفصل و عناوین قسمت ها و…
  • چکیده کوتاه: دانلود پاورپوینت (اسلاید) آشنایی با فرایند تولید نوشابه، در حجم 29 اسلاید و همراه با تصاویر. بخشی از متن: صنعت نوشابه سازی از سالیان دور و دراز در ایران اسلامی وجود داشته است. اما در چند سال اخیر مخصوصاًدر دهه گذشته بسیار این صنعت رشد کرده می توان…
  • چکیده کوتاه: دانلود پاورپوینت آشنایی با فرایند تولید نان صنعتی، در حجم 18 اسلاید و همراه با تصاویر. بخشی از متن: آماده کردن خمیر به دو صورت دستی و ماشین امکان پذیر است که روش ماشینی به دو روش پیوسته و غیر پیوسته انجام می شود . در روش غیر…
  • چکیده کوتاه: دوره آموزشی آشنایی با مدیریت فرایند دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: ppt تعداد صفحه: 58 حجم: 348 کیلوبایت فهرست سیستم نگرش سیستمی نگرش زنجیره ای فرایند تعریف نگرش فرایندی مزایای نگرش فرایندی جایگاه نگرش فرایندی تعریف استاندارد مفاهیم و…
  • چکیده کوتاه: دراینجا خواستم شما دانشجویان عزیز را با پایان نامه و مراحل آن آشناکنم امیدوارم مفید باشد دسته بندی: عمومی » آموزشی اطلاعات فرمت فایل دانلودی: doc فرمت فایل اصلی: DOCX تعداد صفحه: 13 حجم: 71 کیلوبایت سلام من دراینجا خواستم شما دانشجویان عزیز را با پایان نامه ومراحل…
  • چکیده کوتاه: آشنایی با فرایند های جوشکاری و بازرسی جوش در ساختمان براساس تقسیم بندی انواع فولاد در 122 اسلاید دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: ppt تعداد صفحه: 122 حجم: 39,975 کیلوبایت فهرست مطالب: مهمترین روش های تقسیم بندی فولاد ها…
  • چکیده کوتاه: دانود مقاله اشنایی با خط تولید انواع میلگرد در قالب فایل پاورپوینت در 24 اسلاید دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: ppt تعداد صفحه: 24 حجم: 668 کیلوبایت خط تولید تولید میلگرد توضیحات : در کشورهای مختلف فولاد میلگرد با…
  • چکیده کوتاه: مقدمه: صنعت نوشابه سازی از سالیان دور و دراز در ایران اسلامی وجود داشته است. اما در چند سال اخیر مخصوصاًدر دهه گذشته بسیار این صنعت رشد کرده میتوان آنرا یک رقیب جدی برای رقبای طراز اولجهان نام برد. نوشابه مضررات وفایده های زیادی دارد که به نظر…
  • چکیده کوتاه: قسمتی از متن: خمیر پس از آماده سازی باید مخلوط شده و زده شود . این کار با استفاده از مخلوط کنهای متنوعی انجام می شود . هدف از کاربرد مخلوط کنها ، آماده سازی و گسترش خمیر است . طرز کار دستگاه مخلوط کن به ساختمان آن…
  • چکیده کوتاه: پاورپوینت بررسی فرایند تولید ماهی دودی و ماهی شور در قالب 18 اسلاید، مقدمه: یکی از روش های حفاظت مواد پروتئینی در برابر فساد پذیری دودی کردن آنها می باشد. دودی کردن فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت از مواد غذایی…
  • چکیده کوتاه: پاورپوینت بررسی فرایند تولید لواشک خرما در قالب 12 اسلاید، بخشی از متن: فرآیند خشک کردن توسط دستگاه خشک کن صورت می پذیرد. در خشک کن، خمیر لواشک در برابر هوای گرم و تمیز و عاری از هرگونه بو قرار می گیرد (زمان ماندن در خشک کن ها…