نمونه!

عنوان پروژه : احداث کارخانه سوسیس و کالباس

فرمت : word

تعداد صفحات : 138

تاریخچه

سوسیس و کالباس فرآورده هایی غیر بومی و غیر سنتی هستند . تکنولوژی این فرآورده در سال 1928 میلادی توسط یک روسی به نام افوناسیو به ایران وارد گردید . در سال 1310 تولید این فرآورده به صورت خانگی شروع و در سال 1317 اولین واحد صنعتی توسط آرزومانیان تاسیس و در سال 1338 واحدی توسط میکائیلیان شروع به کار نمود .

امروزه انواع مختلفی فرآورده مانند کالباس تازه دودی خشک و نیمه خشک مارتادلا لیونر، سوسیس آلمانی و بلغاری در واحدهای فرآورده های گوشتی ایران که تعدادشان در حدود 160 واحد تولیدی می باشد تهیه می شود .

فرآورده های گوشتی و نقش آنها در تغذیه و اقتصاد ملی

محصولات گوشتی که دارای انواع بسیار متنوعی می باشند ، نقش عمده ای در تغذیه و تنوع غذایی مردم دارند . این محصولات از نظر مصرف راحت بوده و در همه جا قابل تهیه هستند . همچنین می توانند در اختیار مصرف کنندگان با سلیقه های مختلف قرار گیرند .

گوشت که از اجزای اصلی این فرآورده می باشد یکی از اجزاء مهم غذای انسان به شمار می رود . گوشت دارای ارزش غذایی بالایی بوده و مصرف آن مقدار زیادی احتیاجات بدن به ترکیبات غذایی را تامین می کند . گوشت از نظر اسید های آمینه ضروری بدن منبع بسیار خوبی از پروتئین با کیفیت بالاست . بعلاوه در گوشت ویتامین های ب کمپلکس و املاح بویژه آهن به مقدار فراوان وجود دارد . محصولات گوشتی که دارای انواع بسیار متنوعی هستند در تغذیه و تنوع غذایی مردم نقش قابل ملاحظه و عمده ای دارند .

همان طور که در بالا ذکر گردید این محصولات از نظر تغذیه بدلیل ترکیب کمتر اسیدهای آمینه آنها از گوشت خالص ارزش غذایی بالاتری دارند .

جدول 1-1 نشان می دهد که سوسیس و کالباس فقط با 30% گوشت دارای ارزش پروتئینی 85 و حتی کالباس لیونر با 64 درصد گوشت دارای ارزش پروتئینی 103 می باشد . در حالی که اندیس شیمیایی و ارزش پروتئینی گوشت قرمز فقط 77 می باشد . این نشان دهنده نقش مهم صنایع گوشت در رفع کمبود پروتئین در تغذیه مردم است .

جدول 1-1 ارزش غذایی محصولات گوشتی

محصول

رطوبت

چربی

کربوهیدرات

پروتئین

ارزش پروتئینی

گوشت قرمز

70

19

1

20

77

کالباس لیونر

60

15

13

12

84

کالباس خشک

55

12

17

13

103

لذا با توجه به کمبود گوشت ( یکی از عمده ترین مواد تامین کننده پروتئین حیوانی ) و وضعیت نابسامان دامداری تامین گوشت مورد نیاز مردم به صورت مشکل اساسی باقی مانده است.

با توجه به سیاستهای دولت و عدم چاره اندیشی نسبت به این کمبود، مشکلات و بیماریهای ناشی از سوء تغذیه در آینده ممکن است پدید آید . لذا لازم است با کمک گرفتن از تکنولوژی صنایع غذایی در فائق آمدن بر این مشکل اقدام نمود.

استفاده از فرآورده های گوشتی به عنوان تامین کننده پروتئین حیوانی با توجه به نکاتی که قبلا اشاره شد می تواند راه حل مناسبی در این راستا باشد .

بنا به دلایلی که اختصارا در زیر توضیح داده می شود تولید سوسیس و کالباس قادر است مشکل کمبود گوشت را تا حد قابل ملاحظه ای جبران کند.

الف ) بطور متوسط براساس فرمولهای مورد مصرف در ایران با هر کیلو گوشت 2-3 کیلو فرآورده های گوشتی خوب تهیه نمود . لذا با برنامه ریزی و ایجاد زمینه های لازم جهت تولید فرآورده های گوشتی با کیفیت خوب و جایگزین کردن آنها در رژیم غذایی کشور قادر خواهیم بود از ورود گوشت به مقدار قابل ملاحظه ای بکاهیم که از نظر مسائل ارزی قابل توجه است .

ب ) فرآورده های گوشتی سوسیس و کالباس بدلیل استفاده از انواع مواد اولیه حیوانی و پروتئینی ( گوشت، کازئین، شیرخشک و ..) یکی از کاملترین غذاها به شمار می آید .

ج ) افراد کم درآمد قادر خواهند بود در مقایسه با نرخ گوشت با پرداخت مبلغ کمتری مقدار لازم و کافی سوسیس و کالباس تهیه و در رژیم غذایی خود استفاده نمایند .

با توجه به مطالب فوق می توان نتیجه گرفت که این صنعت علاوه بر ارضا نیازهای ملی ، از نظر اهداف سرمایه گذاری همواره از یک روند صعودی ومثبت برخوردار خواهد بود.

اطلاعات فایل

  • نویسنده: امید حسین پور
  • دسته بندی: طرح توجیهی
  • قیمت: 6400 تومان

برای دانلود اینجا کلیک کنید!

محتوای مرتبط:

  • قالب بندی : Word تعداد صفحات : 140 صفحه شرح مختصر : پروژه ای که مشاهده می کنید در رابطه با طرح توجیهی احداث کارخانه تولید محصولات سوسیس و کالباس می باشد که این پروژه بسیار کامل و جامع بوده و شامل قسمت های سرفصل و عناوین قسمت ها و…
  • چکیده کوتاه: پروژه کاربردی پروژه کاربردی طراحی کارخانه سوسیس و کالباس و همبرگر دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: rar تعداد صفحه: 77 حجم: 3,578 کیلوبایت کلیدهای جستجو پروژه کاربردی پروژه کاربردی طراحی کارخانه سوسیس کالباس همبرگر برای دانلود اینجا کلیک کنید!
  • چکیده کوتاه: پروژه کاربردی طراحی کارخانه سوسیس و کالباس و همبرگر دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: rar تعداد صفحه: 77 حجم: 3,578 کیلوبایت کلیدهای جستجو پروژه کاربردی پروژه کاربردی طراحی کارخانه سوسیس کالباس همبرگر برای دانلود اینجا کلیک کنید!
  • فهرست مطالب شرح صفحه فصل اول جدول نتایج چکیده طرح 3 فصل دوم کلیات در راستای شناسائی محصول و 6 مقدمه 1-2 تعریف، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری، طبقه بندی و 7 2-2 چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی یا واسطه ای 10 3-2 ارائه…
  • گزارش کاراموزی کنترل کیفیت وتکنولوژی (سوسیس کالباس وهمبرگر) فرمت کاراموزی نامه های کارخانه فهرست پیشگفتار بخش اول اشنایی با مکان کاراموزی مقدمه تاریخچه سازمان نمودارسازمانی نوع محصولات تولیدی فرایندتولید بخش دوم بررسی جزییات سازمانی بخش صنایع اموراجرایی دردست اقدام برنامه های اینده تکنیکهای موجود بخش سوم کنترل کیفیت سوسیس کالباس…
  • چکیده کوتاه: فهرست مطالبعنوان … دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: doc فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحه: 62 حجم: 531 کیلوبایت فهرست مطالب عنوان شماره صفحه خلاصه طرح : 5 فصل اول 6 چکیده طرح 6 جدول نتایج چکیده طرح 7 فصل دوم 9 کلیات…
  • چکیده کوتاه: پاور پوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: ppt تعداد صفحه: 15 حجم: 179 کیلوبایت آشنایی با تولید سوسیس و کالباس در قالب 15 اسلاید قابل ویرایش کلیدهای جستجو سوسیس خط تولید کالباس پاور پوینت…
  • چکیده کوتاه: طرح توجیهی و کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس در 61 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت docخلاصه طرح :در این طرح به بررسی کارگاه تولید سوسیس و کالباس پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده…
  • چکیده کوتاه: مقدمه: سوسیس ‏، (به فرانسوی: Saucisse)‏ نوعی غذای آماده است که از گوشت چرخ‌کرده به همراه چربی حیوانی، نمک، ادویه و گاهی اوقات گیاهان معطر تهیه می‌شود. معمولاً روی سوسیس‌ها، نوعی پوشش قرار می‌گیرد و در قدیم، این پوشش را از روده حیوانات تهیه می‌کردند. امروزه جنس این…
  • چکیده کوتاه: دانلود پاورپوینت آشنایی با فرایند تولید سوسیس و کالباس، در حجم 15 اسلاید. بخشی از متن: سوسیس، (به فرانسوی: Saucisse)‏ نوعی غذای آماده است که از گوشت چرخ‌کرده به همراه چربی حیوانی، نمک، ادویه و گاهی اوقات گیاهان معطر تهیه می‌شود. معمولاً روی سوسیس‌ها، نوعی پوشش … دسته…
  • بهبود مقاومت گیاه به خشکی توسط میکروبیوم مرتبط با ریشه به عنوان یک ویژگی وابسته به استرس آب،متن ترجمه به فارسی قالب: WORD تعداد صفحات: 36 خلاصه اگرچه خشک سالی مشکلی رو به افزایش در بخش کشاورزی است، سهم میکروبیوم باکتریایی مرتبط با ریشه در سازگاری بوته به تنش آب…
  • چکیده کوتاه: پروژه کارآفرینی احداث کارخانه یخ (به ظرفیت 5400 تن ) در 36 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت docمقدمه : بلور یخ در زندگی بشر جایگاه ویژه ای دارد. اغلب در منازل، کارگاه ها و کارخانه ها و مراکز صنعتی و رستوران ها و بیمارستان ها و غیره…
  • عنوان گزارش کارآموزی : کارآموزی در کارخانه رنگ سازی قالب بندی : Word شرح مختصر : صنعت رنگ سازی در حقیقت اختلاط چهار جز اصلی رنگ پايه رنگدانه حلال و مواد کمکی در یکدیگر می باشد. در روند اختلاط این چهار جز که هرکدام ممکن است خود مجموعه ای از…
  • عنوان گزارش : گزارش کارآموزی در کارخانه سیمان تربت حیدریه قالب بندی : PDF قیمت : 4000 شرح مختصر : اولین کارخانه سیمان در ایران در سال 1312 در شهر ری در نزدیکی تهران با ظرفیت 100 تن در روز احداث گردید . متناسب با افزایش جمعیت و توسعه صنعتی…
  • دانلود طرح توجیهی با موضوع احداث کارخانه تولید چشم الکترونیک، در قالب pdf و در 24 صفحه، شامل مقدمه و خلاصه ای از طرح، فهرست مطالب، جداول و محاسبات مربوطه، موضوع و معرفی طرح، هزینه تجهیزات، ظرفیت، سرمایه گذاری کل، سهم آورده متقاضی… دانلود گزارش امکان سنجی مقدماتی با موضوع…
  • دسته: سایر فرمت فایل: doc حجم فایل: 306 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 105 پایان نامه كارشناسی رشته مهندسی صنایع- ایمنی صنعتی با عنوان طرح ریزی و امكان سنجی احداث كارخانه چكیده : در فرآیند طراحی كارخانه و احداث یك خط تولید باید مراحل مشخصی طی شود تا طرح پیشنهادی ارائه…
  • چکیده کوتاه: طرح توجیهی احداث کارخانه یخ در قالب pdf به همراه فهرست, موضوع و معرفی طرح, جداول, سرمایه گذاری کل, دوره بازگشت سرمایه, فضای مورد نیاز, اشتغال زایی, سهم تسهیلات, استانداردهای مربوطه, بازارهای داخلی و خارجی, عرضه کنندگان ,محاسبات مربوطه, توجیه فنی و اقتصادی طرح مورد بررسی و پژوهش…
  • چکیده کوتاه: طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی احداث کارخانه یخ ، این طرح به دلیل زود بازده بودن و خوداشتغال زایی و در عین حال به همین منظور احداث واحدهای یخ سازی در مکانهای مختلف کشور ضروری و اجتناب ناپذیر می باشد. دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد…
  • چکیده کوتاه: یخ در زندگی بشر جایگاه ویژه ای دارد، در اغلب منازل کارگاهها و کارخانه ها و مراکز صنعتی و رستورانها و بیمارستانها و غیره … نیاز به مصرف آن دارند، برای مسافرین نیز به منظور مطلوبیت مانند نوشابه و آب آشامیدنی در فصول گرم سال مصرف ویژه ای…
  • چکیده کوتاه: طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی احداث کارخانه یخ ، این طرح به دلیل زود بازده بودن و خوداشتغال زایی و در عین حال به همین منظور احداث واحدهای یخ سازی در مکانهای مختلف کشور ضروری و اجتناب ناپذیر می باشد. دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد…