نمونه!

کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس

چکیده کوتاه:

فهرست مطالبعنوان …

دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد

اطلاعات

  • فرمت فایل دانلودی: doc
  • فرمت فایل اصلی: doc
  • تعداد صفحه: 62
  • حجم: 531 کیلوبایت

فهرست مطالب

عنوان شماره صفحه

خلاصه طرح : 5

فصل اول 6

چکیده طرح 6

جدول نتایج چکیده طرح 7

فصل دوم 9

کلیات در راستای شناسائی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید 9

مقدمه 10

1-1 تعریف : 11

تعریف 11

طبقه بندی 11

دریک تقسیم بندی سوسیون ( سوسیس و کالباس ) را به دو رده تقسیم می کنند: 11

بسته بندی 12

حد استاندارد 13

شرایط واردات : 13

جایگاه مصرف محصول 13

بررسی بازار محصول 13

چگونگی ومیزان بکارگیری : 14

ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش و چگونگی روند تغییرات قیمت فروش محصول اصلی در داخل و خارج کشور 15

فصل سوم 17

بررسی و برآوردهای فنی 17

1-3 ارزیابی روشهای مختلف تولیدی و گزینش روش بهینه 18

2-3 تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید 18

مراحل فرآیند تولید سوسیس و کالباس بشرح زیر میباشد 18

1- آماده سازی گوشت 18

2- توزین مواد اولیه 19

3- اختلاط 19

4- کاتر 19

5- لفاف زنی 19

6- پخت و دود دادن 20

سرد کردن 21

4-3 بررسی مناطق، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت 23

1-3-3 کنترل کیفیت مواد اولیه 23

گوشت 24

کنترل کیفیت حین تولید 26

مرحله آماده سازی گوشت ( قصابی) 27

فرمولاسیون و کاتر 27

کنترل پر کردن و بسته بندی 28

پخت و دود 28

کنترل کیفیت محصول 28

آزمایشات شیمیائی شامل : 28

آزمایشات میکروبی شامل: 29

آزمایشات فیزیکی محصول شامل : 29

تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاه شامل: 29

5-3 تعیین و محاسبه ظرفیت ، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد 29

ظرفیت و برنامه تولید 29

برنامه تولید 30

مشخصه عملکرد واحد 31

6-3 ذکر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی ، منابع تامین و نقش هر یک از مواد اولیه در تولید محصول با احتساب میزان ضایعات و میزان مصرف سالیانه 31

بررسی و مطالعه در خصوص مواد اولیه 31

گوشت 32

چربی 33

آب 33

مواد فیلر و اکستندر 34

چاشنی ها 35

طعم دهنده ها 36

مبنا محاسبه مواد اولیه مورد نیاز واحد سوسیس و کالباس 36

جدول مواد اولیه مصرفی واحد 38

چرخ گوشت 39

میکسر 39

چاپر (کاتر بی صدا) 40

پرکن 40

اطاق پخت و دود 41

مشخصات فنی و قیمت دستگاههای مورد نیاز واحد سوسیس و کالباس (با ظرفیت 1350 تن در سال) 41

آزمایشگاه 43

تعمیر گاه 43

وسائط نقلیه حمل و نقل 43

تاسیسات برق 44

سایر تجهیزات ، تاسیسات و انشعابات 44

9-3 تجزیه و تحلیل و محاسبه نیروی انسانی 45

10-3 محاسبه کلیه سطح زیر بنای لازم برای سالن تولید ، انبارها ، تاسیسات ، آزمایشگاه و غیره 46

مساحت زمین و عملیات محوطه سازی 47

فصل چهارم 48

بررسی های مالی و اقتصادی 48

1-1-4 هزینه مواد اولیه 49

2-1-4 هزینه تامین انرژی ( آب ، برق، سوخت) 50

سایر هزینه ها 50

3-1-4 هزینه خدمات نیروی انسانی 51

2-4 تدوین ، تشریح و جداول سرمایه ای واحد از جمله محاسبه ارزش دستگاهها و تجهیزات خط تولید، وسائل نقلیه،تاسیسات عمومی ، ساختمانها 51

1-2-4 محاسبه و ارزش ماشین آلات و دستگاهها 51

2-2-4 هزینه وسائل نقلیه 53

3-2-4 هزینه تجهیزات و تاسیسات واحد 53

4-2-4 هزینه کل زمین و عملیات ساختمانی و محوطه سازی 54

5-2-4 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری 54

3-4 بر اورد دارائیهای ثابت ، سرمایه در گردش ، کل سرمایه گذاری، دریافت وام بانکی و هزینه های مربوطه و کارمزدبانکی 55

2-3-4 سرمایه در گردش طرح 55

هزینه سرمایه در گردش 56

3-3-4 کل سرمایه گذاری 56

4-4 هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی 57

1-4-4 هزینه تعمیر و نگهداری سرمایه ثابت 57

هزینه تعمیر و نگهداری 57

2-4-4 هزینه استهلاک سرمایه ثابت 57

5-4 برآورد کل هزینه های ثابت و هزینه های متغیر تولید 58

1-5-4 قیمت تمام شده محصولات 58

سود 60

نقطه سربه سر 61

برگشت سرمایه 61

تجزیه و تحلیل و ارزیابی کلی طرح : 61

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی کارگاه تولید سوسیس و کالباس پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

کلیدهای جستجو

  • کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس

برای دانلود اینجا کلیک کنید!

محتوای مرتبط:

  • فهرست مطالب شرح صفحه فصل اول جدول نتایج چکیده طرح 3 فصل دوم کلیات در راستای شناسائی محصول و 6 مقدمه 1-2 تعریف، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری، طبقه بندی و 7 2-2 چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی یا واسطه ای 10 3-2 ارائه…
  • قالب بندی : Word تعداد صفحات : 140 صفحه شرح مختصر : پروژه ای که مشاهده می کنید در رابطه با طرح توجیهی احداث کارخانه تولید محصولات سوسیس و کالباس می باشد که این پروژه بسیار کامل و جامع بوده و شامل قسمت های سرفصل و عناوین قسمت ها و…
  • چکیده کوتاه: پاور پوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: ppt تعداد صفحه: 15 حجم: 179 کیلوبایت آشنایی با تولید سوسیس و کالباس در قالب 15 اسلاید قابل ویرایش کلیدهای جستجو سوسیس خط تولید کالباس پاور پوینت…
  • گزارش کاراموزی کنترل کیفیت وتکنولوژی (سوسیس کالباس وهمبرگر) فرمت کاراموزی نامه های کارخانه فهرست پیشگفتار بخش اول اشنایی با مکان کاراموزی مقدمه تاریخچه سازمان نمودارسازمانی نوع محصولات تولیدی فرایندتولید بخش دوم بررسی جزییات سازمانی بخش صنایع اموراجرایی دردست اقدام برنامه های اینده تکنیکهای موجود بخش سوم کنترل کیفیت سوسیس کالباس…
  • چکیده کوتاه: پروژه کاربردی پروژه کاربردی طراحی کارخانه سوسیس و کالباس و همبرگر دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: rar تعداد صفحه: 77 حجم: 3,578 کیلوبایت کلیدهای جستجو پروژه کاربردی پروژه کاربردی طراحی کارخانه سوسیس کالباس همبرگر برای دانلود اینجا کلیک کنید!
  • چکیده کوتاه: پروژه کاربردی طراحی کارخانه سوسیس و کالباس و همبرگر دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: rar تعداد صفحه: 77 حجم: 3,578 کیلوبایت کلیدهای جستجو پروژه کاربردی پروژه کاربردی طراحی کارخانه سوسیس کالباس همبرگر برای دانلود اینجا کلیک کنید!
  • فرمت : word تعداد صفحات : 138 تاریخچه سوسیس و کالباس فرآورده هایی غیر بومی و غیر سنتی هستند . تکنولوژی این فرآورده در سال 1928 میلادی توسط یک روسی به نام افوناسیو به ایران وارد گردید . در سال 1310 تولید این فرآورده به صورت خانگی شروع و در…
  • چکیده کوتاه: طرح توجیهی و کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس در 61 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت docخلاصه طرح :در این طرح به بررسی کارگاه تولید سوسیس و کالباس پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده…
  • چکیده کوتاه: مقدمه: سوسیس ‏، (به فرانسوی: Saucisse)‏ نوعی غذای آماده است که از گوشت چرخ‌کرده به همراه چربی حیوانی، نمک، ادویه و گاهی اوقات گیاهان معطر تهیه می‌شود. معمولاً روی سوسیس‌ها، نوعی پوشش قرار می‌گیرد و در قدیم، این پوشش را از روده حیوانات تهیه می‌کردند. امروزه جنس این…
  • چکیده کوتاه: دانلود پاورپوینت آشنایی با فرایند تولید سوسیس و کالباس، در حجم 15 اسلاید. بخشی از متن: سوسیس، (به فرانسوی: Saucisse)‏ نوعی غذای آماده است که از گوشت چرخ‌کرده به همراه چربی حیوانی، نمک، ادویه و گاهی اوقات گیاهان معطر تهیه می‌شود. معمولاً روی سوسیس‌ها، نوعی پوشش … دسته…
  • چکیده کوتاه: فهرست مطالبعنوان … دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: doc فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحه: 80 حجم: 2,134 کیلوبایت فهرست مطالب عنوان شماره صفحه خلاصه طرح : 7 فصل اول 8 کلیات 8 مقدمه : 9 نام کامل طرح و محل اجرای آن…
  • چکیده کوتاه: فهرست مطالبعنوان … دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: doc فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحه: 69 حجم: 1,737 کیلوبایت فهرست مطالب عنوان شماره صفحه خلاصه طرح : 5 فصل اول 6 کلیات 6 مقدمه : 7 نام کامل طرح و محل اجرای آن…
  • چکیده کوتاه: فهرست مطالبعنوان … دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: doc فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحه: 40 حجم: 1,620 کیلوبایت فهرست مطالب عنوان شماره صفحه خلاصه طرح : 3 فصل اول – کلیات 5 1- 1 مقدمه : 6 1 – 2 نام کامل…
  • چکیده کوتاه: فهرست مطالبعنوان … دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: doc فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحه: 54 حجم: 2,180 کیلوبایت فهرست مطالب عنوان شماره صفحه خلاصه طرح : 4 فصل اول 5 کلیات 5 مقدمه : 6 نام کامل طرح و محل اجرای آن…
  • چکیده کوتاه: فهرست مطالبعنوان … دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: doc فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحه: 53 حجم: 1,630 کیلوبایت فهرست مطالب عنوان شماره صفحه خلاصه طرح : 3 فصل اول – کلیات 4 1- 1 مقدمه : 5 1 – 2 نام کامل…
  • چکیده کوتاه: فهرست مطالبعنوان … دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: DOC فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحه: 46 حجم: 1,530 کیلوبایت فهرست مطالب عنوان شماره صفحه خلاصه طرح : 4 فصل اول 5 کلیات 5 مقدمه : 6 نام کامل طرح و محل اجرای آن…
  • چکیده کوتاه: فهرست مطالبعنوان … دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: doc فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحه: 77 حجم: 417 کیلوبایت فهرست مطالب عنوان شماره صفحه خلاصه طرح : 7 فصل اول – چکیـده نتایج 8 بررسیــهای طـــرح تولید نــوار آب بندی تفلون 8 چکیـده…
  • چکیده کوتاه: فهرست مطالبعنوان … دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: doc فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحه: 47 حجم: 1,592 کیلوبایت فهرست مطالب عنوان شماره صفحه خلاصه طرح : 3 فصل اول – کلیات 5 1- 1 مقدمه : 6 1 – 2 نام کامل…
  • چکیده کوتاه: فهرست مطالبعنوان … دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: doc فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحه: 35 حجم: 1,331 کیلوبایت فهرست مطالب عنوان شماره صفحه خلاصه طرح : 3 فصل اول – کلیات 4 1- 1 مقدمه : 5 1 – 2 نام کامل…
  • چکیده کوتاه: فهرست مطالبعنوان … دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: doc فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحه: 47 حجم: 1,816 کیلوبایت فهرست مطالب عنوان شماره صفحه خلاصه طرح : 4 فصل اول 5 کلیات 5 مقدمه : 6 نام کامل طرح و محل اجرای آن…